novinky

20. december 2023

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

blog straw.jpg__PID:82107cb6-7f03-497a-b739-1b9c4e078f65

Nechaj sa uniesť vesmírnou romantikou a objav chuť čerstvo natrhaných jahôd v kombinácii s hodvábnou Manou. Predstavujeme Ti siedmy zázrak našej najnovšej generácie Mark 8 - Mana Strawberry, dokonalého spojenca pre Tvoje nutrične plnohodnotné dobrodružstvo.

Zamatová chuť, do ktorej sa zamiluješ

S radosťou oznamujeme, že otázka, kedy konečne uvedieme na trh jahodovú príchuť Mana, bola zodpovedaná! Do Mana rodiny pribudla najnovšia príchuť Strawberry. Jemne krémová chuť Many sa snúbi so zmyselnou chuťou čerstvo natrhaných jahôd a vytvára tak mimoriadne kozmickú kombináciu a romantický zážitok. Jahodová Mana je dokonalým spoločníkom pre chvíle, keď túžiš po niečom výnimočnom, s každým dúškom Ťa nežne objíme a zároveň povzbudí Tvoje telo i myseľ.

Umelecké dielo so zdravotnými benefitmi

Mana Strawberry prináša nielen lahodnú chuť, ale je aj vizuálne oslnivá. Vďaka prírodným farbivám, ako je zmes karoténov v ManaDrinku a prášku z červenej repy v ManaPowderu, sa táto príchuť stáva skutočným umeleckým dielom. Navyše, červená repa okrem atraktívnej farby ponúka aj množstvo zdraviu prospešných látok.

Červená repa je známa svojimi pozitívnymi účinkami na:

  • srdce a cievy, pomáha znižovať krvný tlak a aktivuje červené krvinky
  • vyšší výkon pri cvičení, pretože môže zvýšiť účinnosť využívania kyslíka v tele
  • obranyschopnosť organizmu, pretože je bohatým zdrojom antioxidantov
  • trávenie
  • detoxikáciu pečene a krvi
  • zdravie mozgu a kognitívne funkcie

Dokonale vyvážené zloženie Many je v prípade ManaDrinku Strawberry doplnené o betakarotén a lykopén, ktoré sú známe svojimi antioxidačnými účinkami. Chránia bunky pred poškodením a starnutím a podporujú celkovú imunitu organizmu. Aj preto je ManaDrink Strawberry skvelým príkladom pre dokonale sa dopĺňajúcu dvojicu. Nutrične kompletná Mana harmonizuje s lahodnými jahodami nielen chuťou, ale aj zložením a dodáva telu dostatok energie na deň plný rozmanitých plánov.

Zmyselný príbeh lásky v každom dúšku

V každom dúšku Mana Strawberry sa skrýva zmyselný príbeh lásky, ktorý rozkvitá do vášne pre dokonalú chuť a výživu. Predstav si harmóniu hladkej a zamatovej krémovej textúry Mana s chuťou jahôd, ktorá pohladí Tvoje chuťové bunky a zároveň dodá telu všetky potrebné živiny a bioaktívne látky. Mana je nielen výživa pre telo, ale aj potrava pre dušu, ktorá Ťa vezme na kozmickú cestu láskyplnej starostlivosti o Tvoje telo a zdravie. Začni sa teda o seba starať. S novou jahodovou Mana Strawberry sa Ti to podarí.

ManaDrink | Strawberry
ManaDrink | Strawberry
Novinka

ManaDrink | Strawberry

Ochutnaj najnovší ManaDrink Strawberry, ktorý predstavuje čerstvú chuť jahôd a zamatovej Many ako dokonalý pár. Jahodový ManaDrink je obohatený o zmes karoténov s betakaroténom a lykopénom, ktoré chránia bunky a posilňujú imunitu organizmu.

Liquid error (sections/pf-df88582a line 92): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Predbjednať
ManaPowder | Strawberry
ManaPowder | Strawberry
Novinka

ManaPowder | Strawberry

Namiešaj si nutrične plnohodnotné jedlo so zmyselnou chuťou čerstvých jahôd s ManaPowder Strawberry. 108 bioaktívnych zložiek dopĺňa prášok z červenej repy, ktorý má mnoho zdravotných benefitov a dodáva nápoju krásnu jahodovú farbu.

Liquid error (sections/pf-df88582a line 113): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Predobjednať
Family Pack | Strawberry
Family Pack | Strawberry
Novinka

Family Pack | Strawberry

Neuveriteľne kozmopolitnú kombináciu zamatovej Many a chuti čerstvých jahôd si môžeš dopriať v našom najväčšom a najvýhodnejšom rodinnom balení Family Pack. 140 porcií v novom dizajne a s novým uzáverom je ideálnym riešením pre každého, kto sa chce o seba začať správne starať.

Liquid error (sections/pf-df88582a line 134): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Predbjednať